TÁBOR 2010




WORLD OF WARCRAFT

Lesní Jakubov 2010

17. 7. – 31. 7. 2010

fotky z tábora





Kdysi dávno na zemi Azeroth žili dvě skupiny znepřátelených ras-Horda a Aliance. Když boje mezi nimi začaly už trochu upadat, začal zemi pustošit nejhorší z nejhorších draků-drak Nefarian. Už se ani neví, jestli ho probudila Horda, Aliance, či výbuch sopky nad jeho hnízdem, ale donutilo to obě skupiny, vytvořit složenou družinu ze svých nejlepších bojovníků a společně vyrazit proti drakovi, což byla věc dosud nevídaná. Boje trvaly dlouhé týdny a každý věřil, že takovou sílu nemůže drak překonat. Opak byl pravdou.


Proto se bohové rozhodli zasáhnout a svolali početnou skupinu bojovníků ze Země, o kterých se doslechli, že jsou mladí, vytrvalí, nebojácní a udatní bojovníci. Mocným kouzlem je přenesly na Azeroth a požádali je o pomoc. Ti samozřejmě pomoc bližnímu neodmítli a začali ihned po drakovi pátrat. Ten jim začal cestu ihned značně ztrpčovat. Plival po nich z výšky ohnivé koule, ničil jejich pracně vyrpbená opevnění, sesílal na ně nejrůznější zlé bytosti a kouzla a někdy se zase jen dobře skrýval. Družiny bojovníků se těmto nástrahám vcelku mystrně vyhýbaly. K tomu ještě museli vařit, těžit suroviny a překonávat překážky, které jim nenachystal drak Nefarian, ale sama příroda.

Díky však svým schopnostem, které po celou dobu vylepšovali a díky nejrůznějším předmětům, které sami vyráběli, se jim bez výrazných strát podařilo draka vypátrat. Shromáždili tedy všechny své bojovníky, magické artefakty, zbraně a suroviny a vydali se na závěrečný útok. Boj trval mnoho hodin a někteří bojovníci již byli velmi vyčerpaní, ale drak se zdál být stále velmi čilý. Proto mágové a druidi spojili své síly v mocné kouzlo, kterým posílili útok svých druhů. Zabralo to! Drak už neměl sílu ubránit se tolika silným úderům a kouzlům najednou a nakonec vysílen padl.



Všichni měli velkou radost. Samotní bojovníci, kteří vyčerpaní klesli na vlhkou zem, tak i původní obyvatelé Azerothu, kteří se už nemusejí strachovat o své životy a majetek. Ale největší radost měli bohové i když to nedávali na sobě tolik znát. Přece jen jako výraz díků, uspořádali na počest bojovníků ze Země velkou hostinu. Jedlo se, pilo, slavilo, zpívalo u ohňů a děkovalo těm, kteří se zasloužili za zabití zlého draka Nefariana.

Když slavnosti zkončili, přátelé ze Země se chystali na cestu domů. Těšili se ke svým rodinám, které dlouho neviděli, loučili se s přáteli z Azerothu a také s bohy. Ti je, jako poděkování odměnili zlatem a jako vzpomínku každému přidali magický talisman pro štěstí.
Doufejme, že už jejich pomoc nikdy v budoucnu nebudou potřebovat.
Ale kdo ví..........

fotky z tábora